Οι παροχες μας

skin rejuve

Λεμε αντίο ρυτιδούλες.....

Επί της ουσίας, πρόκειται για την ultimate μη επεμβατική θεραπεία που αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα της επιδερμίδας όπως: ανάπλαση του δέρματος, ευρυαγγείες, μελαγχρώσεις, ροδόχρου ακμή, ουλές ακμής, λεπτές γραμμές, ρυτίδες, γεροντικές κηλίδες αλλά και πανάδες που προκλήθηκαν από υπερβολική έκθεση στον ήλιο.

Ορατά αποτελέσματα !!!θα παρατηρήσετε εντυπωσιακή βελτίωση στην κατάσταση του δέρματος σας σε έναν μικρό αριθμό συνεδριών Εnergist ultra plus είναι η πιο προηγμένη και πρωτοποριακή τεχνολογία στην αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων ΄'εχει εγκριθεί απο τον FDA καθώς και φέρει την ειδική σήμανση CE ιατρικά μηχανήματα.

Με το ENERGIST vpl ultra plus τελικά, ο χρόνος τρέχει υπέρ μας!!!!!!!!

Μονιμη αποτρίχωση

Λέμε αντίο στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα...........με το προηγμένο σύστημα UltraPlus VPL Energist μεταδίδει 5 φορές πιο ενισχυμένο πολλαπλό παλμικό φως από ότι το κλασικό IPL.

Προσαρμόζεται σε κάθε τύπο δέρματος και τρίχας, επιτυγχάνοντας έτσι τα καλύτερα αποτελέσματα ακόμα και στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες, χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο εγκαυμάτων ή σκιάσεων.

Τα πολλαπλά προγράμματα που διαθέτει στο λογισμικό του, επιτρέπουν παράλληλα στο UltraPlus VPL Energist να «προτείνει» μια πλήρως εξατομικευμένη (και άρα πολύ πιο αποτελεσματική ακόμα και για τις πιο σκουρόχρωμες περιπτώσεις) θεραπεία βάσει του τύπου του δέρματος και της τρίχας μας ενώ η ικανότητά του να ενεργοποιεί το κολλαγόνο και την ελαστίνη του δέρματος, το καθιστά ιδανικό ακόμα και την εξάλειψη τυχόν ουλών που έχουν αφήσει προηγούμενες μέθοδοι αποτρίχωσης στην επιδερμίδα μας.

το ultra plus vpl energist είναι μια ασφαλής και δοκιμασμένη μέθοδος για τη μακροπρόθεσμη απομάκρυνση των ανεπιθύμητων τριχών, που υποστηρίζονται από πολυάριθμες κλινικές μελέτες.

Έχει εγκριθεί απο τον FDA και εχει περάσει αυστηρές δοκιμές και επιθεωρήσεις που πρέπει για να φέρει το σήμα CE ιατρικά προϊόντα.

Finezza Care © All rights Reseverd | Powered by P & K Web Solution